Wandhangers – vind de juiste pasvorm

 

Kies een wandhanger

Met hangers in vele uitvoeringen, vormen en maten kan het moeilijk zijn om te beslissen welke hanger het beste bij je huis past. Hier zijn een paar ideeën om te overwegen voordat u aan een winkelexpeditie begint om er een te kiezen.

hal

Dit is een drukke plek in elk huis en in de winter kan het een erg vuile plek zijn met natte schoenen, jassen en hoeden. wandstelling steunen moeten op dit gebied een vrij zware belasting kunnen weerstaan, waardoor men vaak voor hout kiest. Ze zijn stevig en kunnen behoorlijk wat misbruik weerstaan zonder er al te versleten uit te zien.

eethoek

Hier is de mogelijkheid om een aantrekkelijk wandkleed toe te voegen met een plank erboven of eronder voor planten of ornamenten. Je kunt ook een kapstok kopen met een bovenste plank en een afdruiprek dat perfect is voor deze kamer.

salon

Nogmaals, deze kamer kan aantrekkelijke smeedijzeren wandkleden hebben die zijn geverfd om bij de inrichting te passen of kasten met ontwerpen kunnen toevoegen. Een antiek koperen wandkleed zou ook goed staan in deze kamer.

keuken

De keuken ziet er geweldig uit met porseleinen wandkleden. Omdat het gemakkelijk schoon te houden is en lichtheid aan de kamer toevoegt.

badkamer en toilet

Nogmaals, porseleinen wandkleden zijn perfect voor deze kamers. Andere soorten aan de muur gemonteerde rekken zijn voldoende, vooral met de toegevoegde functionaliteit van vakjes voor opslag.

Het is duidelijk dat elk van de bovenstaande rekken er geweldig uitziet in elke kamer van uw huis, maar het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat ze een nuttig doel dienen en de extra opslagruimte bieden waarnaar u op zoek bent. Zodra je je muurhangers hebt geïnstalleerd, zullen ze van onschatbare waarde zijn en zul je je afvragen hoe je het zonder hebt gekund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *